≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Umrla reprezentativka Španije (17), bolest je uzela za samo 24 sata

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija je bila gimnastičarka i učestvovala je na SP

  • 0

Španska gimnastičarka Marija Heranc Gomez preminula je u noći između srede i četvrtka u 17. godini od posledica meningitisa, javljaju tamošnji mediji!

"Cadenaser" javlja da će u njenom mestu Kabaniljas del Kampo biti proglašena dvodnevna žalost, kao i da joj se stanje pogoršalo za samo 24 sata.

- Marija nas je iznenada napustila zbog strašnog meningitisa koji ju je uzeo za samo 24 sata, ostavljajući grad u neutešnoj tuzi. Gradsko veće želi da izrazi svoju najdublju tugu i bol zbog tako tragične okolnosti i upućuje svoje najdublje saučešće svoj Marijinoj porodici i prijateljima, posebno njenim roditeljima, Rakel i Alfonsu, njenom mlađem bratu bakama i dekama, ujacima i rođacima, od kojih su mnogi stanovnici opštine, takođe izražavamo saučešće njenim kolegama iz Gvadalahare i prethodnim, iz škole San Blas de Kabaniljas, kao i celoj porodici Ruditramp Club - stoji u saopštenju Gradskog veća.

Vredi pomenuti da je prošlog novembra u Birmingemu učestvovala na Svetskom kupu u gimnastici na trampolini, predstavljajući reprezentaciju Španije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA