Vreme čitanja: oko 2 min.

Detalji tragedije jedne od najlepših sportistkinja Rusije: Skočila sa 16. sprata zbog čudne prepiske s dečkom

D. U.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Arina Mihajlina je oduzela sebi život nakon raskida

  • 1
Foto: Bсероссийская федерация волейбола

Ruska odbojkašica na pesku, Arina Mihajlina (21) izvršila je samoubistvo u Moskvi skočivši sa 16. sprata i ostavila je čitavu zemlju u šoku i neverici.

Bila je jedna od najtalentovanijih odbojkašica na pesku u Rusij i imala je samo 21 godinu.

Bila je uvek vedra, nasmejana, ali očigledno je da je sve to bila samo "šminka" onoga što se dešavalo u njenoj duši.

Kako navode ruski mediji, ona je oduzela sebi život posle čudne prepirke koju je imala sa svojim dečkom, posle čega se odselila od njega i odsela je u hostelu u Moskvi.

Od nje se mnogi opraštaju na Instagramu na fotografijama koje je objavljivala sa tužnim porukama da ne mogu da veruju.

Kako se takođe navodi, ona je bila još živa kada su lekari došli na lice mesta posle poziva, ali kasnije ipak oduzela sebi život.

Trener kluba Zarečje - Odintcovo, Natalija Urjadova, koja je radila sa Mihaljinom, rekla je da je ona izvršila samoubistvo zbog rastanka od dečka.

- Da, to je bilo samoubistvo zbog raskida sa dečkom. Arina je bila ljubazna, svetla, vesela, veoma simpatična i pristojna osoba. Imala je kao sportista dalekosežne planove, nije bila naviknuta na odustajanje.

Njen trener je ljut i smatra da je greška što je došla samo ekipa Hitne pomoći, a ne stručnjaci za psihičke probleme. Ona smatra da je tu bila ekipa psihijatara, da bi Arina još bila živa.

- Raskinuli su istog dana, na dan tragedije. Očigledno su razgovarali i raskinuli iz nekog razloga. Sudeći po onome što je pročitao ili čuo u razgovoru, smatrao je potrebnim da pozove hitnu pomoć. Hitna pomoć je stigla na lice mesta dok je Arina još bila živa. Uspeli su da je pasu, sišla je dole i provela neko vreme u kolima Hitne pomoć.

- Oni su sa njom pričali kao sa ljudskim bićem, dali joj čaj i to je to, nije se ništa strašno dogodilo. A bila joj je potrebna psihološka pomoć, bilo je nemoguće ostaviti je u ovakvom stanju. Bilo je neophodno kontaktirati nekoga i sačekati kompetentne stručnjake - smatra Urjadova, a prenosi Gazeta.ru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džoni

    22. april 2024 | 20:32

    Strašno...lepa,mlada,ceo život bio pred njom i uradi ovako nešto...mladi ljudi su sve otuđeniji od života i realnosti...baš tragedija i užas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA