≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski kik bokseri ponovo su blistali na međunarodnoj sceni

D. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nove medalje za našu zemlju

  • 0
Valentina Keri kik boks FOTO: Marijana Pelević

Posle fantastičnih rezultata na Evropskom kupu u Sarajevu, gde su osvojene čak 62 medalje, ovoga puta na Top Ten evropskom kupu u Plovdivu takmičenje su završili sa 12 odličja, od čega pet zlatnih, tri srebrna i četiri bronzana.

- Konkurencija je bila zaista žestoka, bio je veliki broj učesnika, a svi naši takmičari su ostavili veoma dobar utisak. Koliko je bilo teško na ovom takmičenju najbolje govori podatak da je do zlatne medalje u pojedinim kategorijama trebalo pobediti i četiri meča- , rekao je selektor kik boks reprezentacije Srbije, Siniša Vladimirović.

Zlatne medalje u Bugarskoj osvojili su Jovan Sekulić, Uroš Krstić, Petar Dinić, Dušan Žeravoć i Maša Damjanović. Srebrom su se okitili Stevan Sekulić, Uroš Nešković, Veljko Mitrović, dok su do bronze stigli Marko Mijajlović, Milica Despotović, Mihailo Veljković i Nikola Lončar.

Kik boks Foto: Kik boks savez Srbije

- Svi naši takmičari prikazali su izuzetnu borbenost, ali i visok nivo fizičke pripremljenosti. Većina njih je nastupala i pre samo sedam dana na turniru u Sarajevu, ali veoma dobro su podneli sve fizičke napore. Bila je ovo odlična priprema za sve ono što nam predstoji i sjajna prilika za sticanje iskustva. Mogu samo da konstatujem da smo veoma zadovoljni postignutim rezultatima - zaključio je Vladimirović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA