Vreme čitanja: oko 1 min.

Jezivo: Bivši MLB igrač osuđen na 9 godina zbog napastvovanja 13-godišnje devojčice!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Težak skandal...

  • 0
Dastan Mor, Dustan Mohr Foto: Profimedia

Bivši MLB igrač, Dastan Mor osuđen je na devet godina zavora u Indijani, nakon što je priznao višestruke seksualne zločine na 13-godišnjoj devojčici!

Mor je optužen da je seksualno zlostavljao svoju žrtvu, kojoj je bio plaćen da daje časove softbola, i to nekoliko putam tokom perioda od šest meseci. Ovaj 47-godišnji bivši bejzbol igrač je nastupao za Minesota Tvinse, San Fransisko Džajantse, Kolorado Rokije, Boston Red Sokse, Tampa Bej Devil Rejese tokom svoje duge karijere.

Prema lokalnom mediju "WANE 15", Mor je bio u suzama u sudnici i izvinio se žrtvi i njenoj porodici, dok je uhapšen još u avgustu 2023. godine.

Sudija Višeg suda Fren Gal osudio je Mora na po pet godina zatvora za svaki od tri teška dela - traženje seksualnog odnosa sa detetom, zavođenje deteta i seksualno ponašanje sa maloletnicom.

Kazna od 15 godina je delimično ublažena, pa će služiti po tri godine za svaki od zločina, dok će ostalo provesti na uslovnoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA