Vreme čitanja: oko 1 min.

Gocić: "Idemo ka još jednom cilju, a to je osvajanje titule i u domaćem prvenstvu"

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Novog Beograda govorio je za zvaničan sajt kluba

  • 0
Živko Gocić, trener VK Novi Beograd Foto: MN Press / Marko Metlaš

Novi Beograd će od 19.45 časova na bazenu SC "11. april" igrati sa ekipom Šapca u prvom meču polufinala plej-ofa Superlige Srbije.

- Moja ekipa ide ka još jednom cilju, a to je osvajanje titule i u domaćem prvenstvu - rekao je  trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić uoči starta plej-ofa Superlige Srbije, a onda dodao:

Bićemo maksimalno motivisani da pokažemo sve što znamo i umemo, ne potcenjujući nijednog trenutka ekipu Šapca, ali očekujem pobedu i vođstvo u seriji - dodao je Gocić, preneo je zvanični sajt kluba.

Gocić će moći da računa na najjači sastav, pošto Novi Beograd nema problema sa povredama.

Aktuelni pobednici regionalne Premijer lige i osvajači nacionalnog Kupa ove sezone su zabeležili sve pobede u domaćem šampionatu.

- U dosadašnjem delu sezone u Prvenstvu Srbije bili smo zaista dobri. Učinićemo sve da nastavimo u tom ritmu. Šabac je svakako ekipa za respekt. Više puta ove sezone Šapčani su pokazali da stvarno imaju kvalitet i da mogu čak i boljim ekipama od sebe da naprave problem. Mi smo imali zanimljiv međuosbni duel u četvrtfinalu Kupa i sve to osetili smo na svojoj koži. Iz tog razloga ćemo najozbiljnije prići ovom polufinalnom duelu - rekao je Gocić.

Novi Beograd je favorit na meču protiv Šapca.

- Moramo da pružimo naš maksimum, da budemo na našem prepoznatljivom nivou i da razliku u kvalitetu koja postoji između dve eklipe pokažemo i u bazenu, jer to je suština - zaključio je Gocić.

Polufinalna serija se igra na dve pobede. U drugom polufinalu plej-ofa SLS sastaju se Crvena zvezda i Radnički iz Kragujevca.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Golman Javora dobio crveni karton zbog bizarne situacije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA