Vreme čitanja: oko 1 min.

Drama u plej-ofu Superlige: Partizan posle penala "preživeo" Šapčane i izjednačio u seriji

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli su u drugom meču savladali ekipu Metaloplastike posle boljeg izvođenja sedmeraca sa 6:5, nakon što je posle regularnih 60 minuta bilo 32:32

  • 1
RK Partizan - RK Crvena zvezda Foto: VM / MN Press

Rukometaši Vojvodine moraće još malo da čekaju rivala u finalu plej-ofa Superlige, s obzirom na to da su rukometaši Partizana izjednačili na 1:1 u seriji protiv Metaloplastike.

Crno-beli su u drugom meču savladali ekipu Metaloplastike posle boljeg izvođenja sedmeraca sa 6:5, nakon što je posle regularnih 60 minuta bilo 32:32.

Mnogo bolje su Šapčani otvorili meč, i imali su prednost gotovo tokom čitavog prvog poluvremena, ali su u nastavku crno-beli uspeli da se vrate.

Tokom drugog dela meča, smenjivale su se ekipe u vođstvu, ali je na kraju, na 19 sekundi do kraja, rezultat bio oizjednačen - 32:32.

Posle tajm-auta gostiju, Metaloplastika je krenula u napad, Šotić je uspeo da otme loptu i krene u kontru za pobedu, ali se nije snašao kako je hteo te mu je lopta pobegla.

Na kraju, o svemu su odlučili penali, a nakon sedam serija, Partizan je slavio sa 6:5.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA