≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubedljiv poraz rukometaša Partizana u polufinalu, za titulu se bore Metaloplastika i Vojvodina

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šapčani ubedljivi u odlučujućem meču

  • 1
RK Metaloplastika Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Rukometaši Metaloplastike drugi su finalisti Superlige Srbije u rukometu, pošto su u trećem odlučujućem meču porazili Partizan 34:24.

Nakon vrlo intenzivnog drugog duela na Banjici, Šapčani na domaćem terenu nisu dozvolili šok i zasluženo su prošli u borbu za titulu. Crno-beli će žaliti šansama koje su propustili i vođstvom od dva gola u drugoj polovinu prvog poluvremena (10:8).

Serijom od 9:4 domaćin je na pauzu otišao sa plus tri, a zatim konstantno u drugom delu uvećavao plus, pa Partizan nije uspeo da dođe do prilike.

Najefikasniji u pobedi domačina bili su Milan Jovanović sa šest, Mateja Dodić i Domagoj Alilović sa po pet, kao i Filip Milovanović sa četiri gola. Kod Partizana, Uroš Kojadinović je postigao 10, Mladen Šotić četiri, a Nemanja Obradović tri gola.

Metaloplastika je tako slavila sa 2-1 u seriji i zakazala okršaj protiv Vojvodine, koja je ranije sa 2-0 u seriji pobedila Pančevo.

(Telegraf.rs)

Video: Nije odmor samo more i provodi: Najlepša srpska rukometašica uzela kosu i pokazala kako se to radi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA