≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đorđe Đurić dominira u Albaniji: Da li će se opet oriti srpska himna?

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski biciklista upisao sjajan uspeh

  • 0
Đorđe Đurić biciklista Foto: Biciklistički savez Srbije

Srpski reprezentativac Đorđe Đurić sačuvao je "žutu majicu" i lidersku poziciju u generalnom plasmanu međunarodne biciklističke trke "Tour of Albania" i posle današnje druge etape.

Druga deonica vožena je od Korče do Elbasana u dužini od 151,3 kilometra. Pobedio je Britanac Frenk Longstaf u vremenu 3:30,28 časova. Drugo mesto, u istom vremenu, osvojio je naš reprezentativac Ognjen Ilić, a treće je sa zaostatkom od 1,57 minuta pripalo jučerašnjem pobedniku Đuriću.

Ilić je bio u begu sa Britancem više od 50 kilometara i za taj podvig oba vozača zaslužuju čestitke. Britanac je na kraju odsprintao našeg Ognjena ali i drugo mesto je fantastičan rezultat - kaže selektor i trener seniorske reprezentacije Srbije Miloš Miladinović - Glavnina karavana je zatim stigla na cilj, a Đurić je pokazao da je u fantastičnoj formi i uspeo je sve da odsprinta i ugrabi i bonifikaciju. Sada ne samo da je u " žutoj" majici kao lider trke već nosi i "zelenu" za najboljeg po bodovima.

Ilić je današnjom sjajnom vožnjom stigao i do drugog mesta u generalnom plasmanu sa 1,16 minuta zaostatka za Đurićem.

U današnjoj etapi Veljko Stojnić je osvojio šesto mesto, Jovan Divnić je bio deveti pa je ekipa Srbije sada vodeća u generalnom plasmanu timova.

Sutra se vozi treća etapa od Elbasana do Flore duga 147 kilometara.

(Telegraf.rs / Biciklistički savez Srbije)

Video: Od starih bicikala pravi fenomenalna prevozna sredstva, neka čak nemaju volan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA