≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Zarađujem gomilu novca na golišavim fotkama, sada želim da budem prvakinja sveta"

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Već dve godine njen fokus je uglavnom na boksu

  • 2
Elle Brooke Foto: Instagram/thedumbledong

Britanka Ela Bruk zaradila je bogatstvo zahvaljujuči golišavim fotkama koje prodaje na "OnlyFans" platformi, ali je priznala da neke stvari novac ne može da kupi!

Tu je, pre svega, mislila na titulu prvaka sveta u boksu za kojom očigledno čezne, u situaciji kada poslednje je dve godine živi život profesionalne bokserke koja je potpisala ugovor za "Misfits Boxing."

Poznato je da zarađuje čak 60.000 funti mesečno od golišavog sadržaja, mada za "San" nije želela da otkrije kolika je cifra u pitanju. samo da je mnogo novca u pitanju.

- To je mnogo novca, ne želim ni da kažem koliko jer ćete biti kao: "Nema šanse." A moja bokserska karijera mi nije donela mnogo novca. Mnogo plaćam trenere i treninge, a mnogi ljudi u to ne veruju. Za moju prvu borbu u Misfits dobila sam 10.000 dolara što zvuči mnogo, ali kada odbijete svoju opremu, platite mom timu, sve procente, bila sam na gubitku - rekla je Ela.

Pre nego što je počela da se bavi boksom 2022. gdoine, ova lepotica se budila sa hiljadama na svom računu u banci.

- Ako je nešto lako, ionako ne vredi imati.  A OnlyFans je prilično brz novac, dok barem kada umrem ili sam na samrtnoj postelji mogu barem da kažem da sam ovo uradila i da sam se maksimalno trudila u tome. To mi daje nešto na šta sam zaista ponosna. Nije da nisam na OnlyFans, ali boks se zaslužuje. U ringu su dve osobe i samo jedna od njih pobeđuje.


Bruk ima 26 godina i priznala je da je napustila život u kom je uživala u drogi i alkoholu.

- Prestala sam da pijem vikendom, izlazim, više sam fokusirana, kod kuće sam. Više sam prizemljena u rutinu koju volim. Mislim da bih mogla da budem svetski šampion, imam sve što je potrebno za to.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA