Vreme čitanja: oko 1 min.

Vaterpolisti Novog Beograda "pregazili" Radnički i odbranili titulu prvaka Srbije

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jedno savršeno izdanje Novobeograđana

  • 0
VK Novi Beograd Foto: VK Novi Beograd

Vaterpolisti Novog Beograda odbranili su titulu šampiona Srbije. Posle trijumfa u prvom meču finala sa 14:13, Novobeograđani su i u revanšu pobedili kragujevački Radnički rezultatom 18:10 i sa 2:0 u finalnoj seriji zasluženo stigli do trećeg pehara namenjenog prvaku države.

Ekipi trenera Živka Gocića ovo je već treći trofej ove sezone pošto je Novi Beograd prethodno trijumfovao u Kupu Srbije i regionalnoj Premijer ligi. Treba istaći da su Novobeograđani u igri za još jedan pehar, i to onaj najvredniji pošto će od 5. do 7. juna na Malti učestvovati na Fajnal-foru Lige šampiona.

Za razliku od prvog meča u Beogradu, u kome je Radnički pružio izuzetno snažan otpor, u drugoj finalnoj utakmici nije bilo nimalo neizvesnosti. Novi Beograd je u potpunosti dominirao, održavao je prednost tokom čitavog meča i na kraju stigao do ubedljive pobede.

Najefikasniji u taboru Novobeograđana bili su Angelos Vlahopulos i Alvaro Granados sa po četiri gola, dok se u redovima Kragujevčana istakao Marko Janković sa tri pogotka.

(Telegraf.rs)

Video: "Obradović me pozvao na utakmicu, bilo je fenomenalno!": Legendarni Hrvat ekskluzivno za Telegraf

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA