≫ 

Teniska legenda: Evo šta je Đokoviću potrebno da bi bio spreman za Rolan Garos

Španac Koreča dao svoje mišljenje kada je u pitanju Novakovo stanje

  • 0
Aleks Koreča Foto: Joaquin Corchero / ContactoPhoto / Profimedia

Teniski ekspert Aleks Koreča tvrdi da će Novak Đoković morati i te kako da poradi na svojoj fizičkoj kondiciji ukoliko želi da predstavlja pretnju na Rolan Garosu!

Koreča, koji je i sam dva puta igrao finale u Parizu, dodaje da je nekoliko narednih nedeljak jako bitno za Novaka koji je u međuvremenu ispao na startu Monte Karla. Malo mu je falilo i da učešće na Serbia Openu završi u 2. kolu, ali je posle drame dobio Lasla Đerea.

- Novaku, kao i svima, treba vremena. Treba biti strpljiv, jer nije dugo igrao. Pa čak i da nije povređen, nedostaje mu ritam. Treba da igra mečeve i moraće da prođe kroz trenutke u kojima mu srce izlazi iz usta, ali moraće da se oporavi od toga. Mislim da fizički mora da se potrudi, jer noge moraju da budu jače na šljaci. Moraju da postanu veće zato što se klizaš s jedne na drugu stranu - rekao je Koreča i dodao:

- Treba da igrate poene od 30-40 udaraca i da se oporavite od toga. Tako da mislim da će morati da odigra barem 10 ili 12 mečeva pre Rolan Garosa da bi bio zaistan spreman za GS i osećao se kao jedan od kandidata da ga osvoji. A mislim da će Novak biti spreman za to.

Video: Zbog Đokovića niče vrhunski teniski kompleks kod piramida u Visokom: Ovo će biti njegovo utočište

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA