≫ 

Kakve reči Vilandera o Đokoviću: "Novak osvaja Rolan Garos, želi da se osveti zbog svega!"

Novak se nalazi u sjajnoj formi

  • 2
Mats Vilander Foto: Marko Jovanović

Nekadašnji švedski teniser, a sada komentator Eurosporta, Mats Vilander, dao je opširaan intervju za špansku Marku u kojem je govorio o predstojećem Rolan Garosu. 

Vilander se dotakao Novaka Đokovića, o kojem je govorio biranim rečima, kao i o mladoj nadi svetskog tenisa Karlosu Alkarazu.

Tako Vilander nije imao dilemu kada je reč o prvom favoritu za Rolan Garos.

- Iz mnogo razloga moram da kažem da je to Novak. Prvo, jer je upravo osvojio Masters u Rimu koji će mu dati samopouzdanje. Potom, jer mislim da želi da se osveti zbog svega što mu se dogodilo poslednjih meseci. Nije imao mogućnost da igra na Australijan Openu. On je branilac titule. On je dokazao sebi da može da igra duge mečeve, bez obzira na poraz od Alkaraza u Madridu. U Monte Karlu on je ostavio nerealan utisak na kraju meča sa  Davidovičem- Fokinom. Delovao je umorno. On je sada bolje i to se vidi. On je favorit u Parizu.

Slavni teniser je odgovorio i na pitanje o tome, da li misli da će Đoković imati najviše Grend slemova u istoriji.

- Stalno mislim o tome. Svaki put kada ga vidim u najboljem izdanju, vidim da je osveženje u svakom smislu. Osećaj koji se stvara je da Nadalu vreme prolazi, a za Đokovića... Ne znam da li ima 24, 25 ili 35 godina. Uvek ga vidim na istom fizičkom nivou.

Potom, Vilander je prokomentarisao i nadolazeću zvezdu Karlosa Alkaraza.

- Volim kako se ponaša. Jako je važno za tenis da postoji igrač koji uživa u sebi toliko, koji voli da se takmiči i ne voli da gubi. Ne želi da bude kao Federer, Đoković ili Nadal, več kao Alkaraz koji ima sve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA