≫ 

Video je Đokovića i odmah potrčao da ga zamoli za jednu stvar: Debitant na RG nije krio sreću zbog Noleta

Argentinac Ečeveri konačno upoznao svog idola

  • 1
Tomas Ečeveri, devojka Printskrin: Instagram/ʙᴇʟᴇɴ ʀᴀɪᴍᴏɴᴅɪ

Bez obzira na to šta na kraju bude uradio na svom debitantskom nastupu na Rolan Garosu, argentinski teniser Tomas Ečeveri će zauvek pamtiti ovaj Grend slem u Parizu!

Razlog je taj što je konačno upoznao svog idola - Novaka Đokovića, te u međuvremenu i fotografijom ovekovečio ovaj trenutak sreće.

Ečeveri je, inače, rival Miomiru Kecmanoviću na startu RG, a Đokovića je sreo u četvrtak posle treninga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Adrián Alberto D'Amelio (@adamelio64)

- Nole je oduvek bio moj idol. Kada sam ga video, samo sam otrčao do njega i zamolio ga da napravimo selfi. Naravno da nije bilo nikakvih problema. Zatim smo malo razgovarali i poželeli sreću jedan drugom - rekao je Argentinac.

Đoković je u četvrtak saznao svog rivala u prvom kolu Rolan Garosa gde brani i titulu, to će biti Japanac Jošihito Nišioka. Federiko Korija ili Aleks Molčan su mogući rivali u drugom kolu, Švarcman bi mogao u četvrtom, dok bi duel sa Rafaelom Nadalom mogli da gledamo bveć u četvrtfinalu.

Kada je u pitanju Ečeveri, dodaćemo i to da je sa njim zajedno u Pariz stigla i njegova devojka Belen Raimondi čije fotke možete pogledati ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA