≫ 

Krajinović razbio američkog gorostasa: Fića preko favorita do drugog kola Rolan Garosa

Nastavlja sa dobrom formom naš teniser

  • 1
Filip Krajinović Foto: MN Press

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u drugu rundu Rolan Garosa tako što je sa 7:6, 6:2, 6:3 srušio 17. tenisera sveta Rajlija Opelku.

Krajinović je za manje od dva sata izbacio Amerikanca u naletu, a čini se da je prelomni momenat bio na kraju prvog seta kada je uspeo da reši taj-brejk u svoju korist.

Nakon toga, Fića je na jedan fenomenalan i siguran način čuvao svoj servis, a u šestom i osmom gemu je napravio po brejk i tako došao do ogromnih 2:0. Opelka je klasičan momak sa betona, američka škola, pa mu na šljaci njegovo oružje u vidu uvodnog udarca u poenu doživljava totalnu amortizaciju.

U trećem je Krajinović bio krajnje agilan, pokušavao je da završi posao, a protivnik je u dva navrata uspevao da odbije napad, ali onaj treći je prošao i u osmom gemu je napravljen onaj poslednji korak ka trijumfu.

Pošto je izbacio nosioca, srpski predstavnik će u drugom kolu, makar na papiru, imati znantno slabijeg protivnika. Filip će igrati protiv boljeg iz duela kvalifikanta iz Hrvatske Borne Goja i Italijana Alesandra Đanezija.

Video: Đoković ume i da tverkuje! Ovako je Krajinović čestitao Novaku pobedu na Rolan Garosu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA