Đere slavio na RG, pa se okrenuo ka Medvedevu: "Meni je ovo omiljena podloga, njemu najneomiljenija"

Šljaka se Laciju dopada, tako da sigurno nije bez šansi protiv Rusa

  • 0
Laslo Đere bez moći i snage protiv Sinera Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Laslo Đere uspešno je startovao na Rolan Garosu pobedom nad Ričardasom Berankisom sa 3:0, a posle susreta je naveo da ga povreda još uvek muči, ali da uspeva da se izbori sa tim.

- Sjajan je osećaj vratiti se, ovo mi je omiljeni Slem. Drago mi je što sam pobedio u tri seta. Našao sam rešenja u važnim trenucima, iako nisam konstantno igrao kako umem. Ričardas je težak protivnik, ali bio sam spreman. I dalje je tu povreda. Malo mi predstavlja problem na terenu, ali nije toliko strašno, mogu da igram.

Sledeći protivnik mu je Danil Medvedev, čovek koji bi ubrzo mogao da "ukrade" prvo mesto od Novaka Đokovića.

- Igrali smo jednom na šljaci u Budimpešti, ali otad se dosta toga promenilo. Znam kako igram, biću taktički spreman, a nadam se i fizički. On je favorit naravno, ali mislim da mlu da ga iznenadim. Gledao sam ga u poslednjih godinu-dve. Dobro servira, moram da vratim što više lopti i da ja serviram dobro. Jak je s osnovne linije, ali meni je ovo omiljena podloga, njemu najneomiljenija. Detaljnije ću spremiti taktiku s timom.

Šljaka se Laciju dopada, tako da sigurno nije bez šansi protiv Rusa.

- Dosta uspešna sezona na šljaci u Evropi za mene, dobro igram počev od Marakeša. Mečeve koje je trebalo da dobijem sam lakše dobijao, a ranije bih nepotrebno ulazio u treće setove. Bolje zadržavam fokus, kao danas što sam završio bez komplikacija - zaključio je Đere.

Video: Đoković: Gubim 4.000 bodova bez prilike da ih branim zbog kancelarije i politike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA