≫ 

Kraj za Olgu Danilović u Parizu, nije imala šanse protiv Švajcarkinje

Švajcarkinja Žil Tajhman je bila bolja od naše predstavnice u svakom pogledu

  • 4
olga danilović Foto: MN Press

Srpko društvo u Parizu od danas je manje za jednog predstavnika, Olgu Danilović, koja je u 2. kolu Rolan Gartosa potučena od Švajcarkinje Žil Tajhman, 24. igračice na WTA listi. Olga je sve vreme bila u zaostatku, konstatno je tražila ritam da uzvrti rivalki i nikad ga nije našla, otud i ubedljivih 6:4 i 6:1 za devojku rođenu pre 24 godine u Barseloni.

Srpska teniserka je prvi veći udarac doživela u šestom gemu prvog seta, tad je i pretrpela prvi brejk, posle čega se nije uspela oporaviti.

Do kraja, meč je bio jednosmerna ulica.

Trudila se Olga, borila, dala sve od sebe da makar oteža rivalki put do pobede, dobro je i namučila pred kraj prvog dela igre kada je spasila i dve set lopte, no Švajcarkinja nije gubila kontrolu, pa je na kraju i rešila prvi set u svoju korist.

Nastavak drugog dela meča doneo je totalni debakl u igri Danilovićeve, za tili čas na semaforu je već stajalo 0:4 za njenu protivnicu.

Olgi nije bilo spasa. Kasno e probudila, pokazala zube, ali prevelika je to bila prednost da bi jedna stigla, a druga je ispustila. Uspela je Olga da sačuva čast sa osvojenim gemom, no bilo je to sve sa njenog repertoara u ovom periodu meča.

Švajcarkinja je sa dosta rutine stavila tačku na meč i obezbedila sebi pozamašnu svotu novca, osim toga i prolaz u narednu rundu.

Video: Telegraf u parku Rolan Garosa: Nikad veće interesovanje za mečeve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    25. maj 2022 | 13:40

    Iskreno, više sam očekivao od Olge. Ali izgleda da sam promašio. Neka je živa i zdrava. Nisu svi rođeni za najviše domete.

  • M-78

    25. maj 2022 | 13:21

    Slabo je to da bi bila vrhunska teniserka...godinu dana sebi rok da zacrta, a ako ne bude imala zapazenih rezultata slobodno moze da menja profesiju....

  • Srbija

    25. maj 2022 | 13:51

    Bolje tata da je vodi na golf ili veslanje za tenis nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA