≫ 

Kecmanović sveti Đerea! Miomir se "digao iz pepela" i zakazao duel protiv Medvedeva

Srpski as gubio sa 1:0 u setovima i 3:0 u drugom, a zatim je ubacio u petu brzinu i otišao dalje.

  • 0
Miomir Kecmanović Printskrin: Eurosport

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u 3. kolo Rolan Garosa, pošto je u četiri seta bio bolji od Kazahstanca Aleksandera Bublika - 4:6, 7:5, 6:2, 6:1!

Meč je trajao dva sata i 16 minuta, a Kecmanović će u narednoj rundi igrati preotiv Rusa Danila Medvedeva koji je tokom dana eliminisao Lasla Đerea.

Sjajno je Kecmanović počeo meč. Propustio je tri brejk lopte, a onda i uzeo servis rivalu u trećem gemu. Međutim, usledio je ribrejk Bublika koji je svojih "pet minuta" dočekao u 10. gemu gde je iskoristio svoju prvu brejk/set loptu.

Na krilima finiša prvog seta, Kazahstanac je drugi otvorio brejkom i poveo je sa 3:0. Činilo se tada da će Miomir psihički da padne, ali je ipak uspeo da iskoristi jedinu brejk priliku koju je dobio i na kraju izjednači na 3:3.

Finiš drugog seta doneo je tri brejka. Najpre je Bublik izgubio, pa povratio servis (5:5), da bi Kecmanović joj jednom brejknuo rivala i osvojio set rezultatom 7:5. "Momentum" je sada bio na strani srpskog tenisera koji je u trećem setu tri puta uzeo servis rivalu, te uz jedan izgubljen slavio je sa 6:2.

Igra Kazahstanca se u tim trenucima jednostavno raspala i epilog svega je bilo ubedljivih 4:0 za Miomira. Bublik se potom upisao na semafor, pretio je da vrati jedan brejk, ali je Kecmanovičć na kraju slavio sa 6:1 i otišao je u narednu rundu.

Video: Telegraf u parku Rolan Garosa: Nikad veće interesovanje za mečeve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA