Novak progovorio na francuskom i nasmejao publiku u Parizu: "Porodica, žena i deca mi nedostaju mnogo"

Đoković će se u narednoj rundi sastati sa Dijegom Švarcmanom iz Argentine

  • 0
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković vrlo lako i ubedljivo je izašao na kraj sa Aljažom Bedeneom iz Slovenije u okviru trećeg kola Rolan Garosa u tri seta (6:3, 6:3, 6:2), čime je stekao pravo da se u četvrtom kolu bori sa Dijegom Švarcmanom za četvrtfinale turnira.

Odmah posle meča, Novak je stupio u kratak razgovor na terenu sa čuvenim Aleksom Korečom na francuskom jeziku, čime je nasmejao prisutne navijače.

- Pokušaćemo (da pričamo na francuskom, prim. aut), to je veliki izazov i za mene i za tebe (Aleks Koreča, prim. aut). Perfekcija je uvek subjektivna, nemoguće je igrati perfektno, ali težimo tome. Hteo sam bolji osećaj na terenu, da budem agresivan. Danas je bilo dosta dobro - rekao je Nole.

Novak se malo zbunio na francuskom, ali je potom odgovorio da je u Parizu sve odlično organizovano i da uživa na terenu.

- Hvala ti za novu reč na francuskom. Odrastao sam u Srbiji, igrao sam mnogo turnira na šljaci, ovde u Parizu su tereni savršeni. Moja motivacija je uvek tu.

Vremenski, pokušava sve da rasporedi na pravi način i da bude svež i odmoran za svaki pojedinačni meč.

- Obično ustajem u četiri ujutru i radim sklekove. Ne, spavam dobro osam ili devet sati. Pokušavam da to radim. Veoma je važan oporavak. Provešću sat ili dva na terenu, a onda sa porodicom, ženom, decom koja nisu ovde i koja mi nedostaju mnogo, koristiću racionalno energiju da ostanem svež.

Video: Đoković: Gubim 4.000 bodova bez prilike da ih branim zbog kancelarije i politike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA