Rolan Garos "precrtao" Rusiju sa liste evropskih zemalja: Marija Šarapova "postala" Azijka

Ljubitelji tenisa ne mogu da se načude tome

  • 4
Marija Šarapova, Australijan open Foto: AP/Tanjug

Teniski fanovi ostali su šokirani nakon što je Naomi Osaka igrala igru asocijacije, a dok je pogađala zagonetnu teniserku, koja je bila Marija Šarapova, svi su "saznali" da je lepa Ruskinja zapravo Azijka, a ne Evropljanka.

Osaka je tokom pogađanja pitala da li je ta osoba iz Evrope, na šta je dobila negativan odgovor, dok je na pitanje da li je iz Azije dobila pozitivan odgovor.

To je izazvalo mnogo reakcija na društvenim mrežama, jer iako se veliki deo Rusije nalazi na teritoriji Azije, ruska teniska federacija nastupa kao evropska država, te se ruski teniseri i teniserke smatraju evropskim igračima.

Šarapova i jeste rođena u azijskom delu Rusije, u gradu Njaganj, ali je sve fanove ostavilo u čudu kako je odjednom "postala" Azijka, pogotovo što su njeni roditelji iz beloruskog grada Gomelj koji se nalazi u Evropi.

Video: Šarapova se utegla u trenerku, pa odradila najseksi trening

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pobor

    29. maj 2022 | 12:26

    To se moderno zove kenselovanje, kensel kultura. Ono sto ti se ne svidja, samo pritisnes dugme cancel, kao noj sto zabije glavu u pesak kad se neceg uplasi. Nek se mole Bogu da ih Putko ne podseti odakle je Sarapova. 😅

  • Pa

    29. maj 2022 | 12:36

    Ako je iza Urala onda ok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA