"Da vas čujem sad": Novak izveo majstoriju na mreži, pa tražio aplauze od Francuza

Veliki je Nole

  • 0
novak đoković Foto: twitter/Roland Garos

Najbolji Srbin sa reketom u rukama je i u osmini finala Rolan Garosa nastavio da radi ono što najbolje ume, da hara i razara, i da mu pritom niko ništa ne može. Dijego Švarcman je poslužio skoro kao sparing partner pred nadolazeće jače izazove na putu ka slavi najboljeg među najboiljima.

A najboljeg među najboljima na stadionu "Suzan Lenglen" dočekali su i zvižduci. Kad je tako, onda od Novaka mogu očekivati kontraudar, njegovu najbolju verziju i inat. Negativna energija sa tribina samo ga hrani. Tad je najjači.

Videlo se to i protiv Švarcmana, prvi set dobio je glat, drugi od 0:3 došao do 6:3 kao da je rivalu dao tri seta "fore", a upravo je u tom setu izveo jedan od najefektnijih poteza na meču - drop šot za udžbenike.

Argentinac ovo nije uspeo da pročita, ostao je daleko u svom polju, a Novak je posle majstorije gestikulacijom rukom na uhu poručio navijačima, baš onim što su se usudili da mu zvižde: "da vas sad čujem".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA