Novak se već vratio u Beograd posle poraza od Nadala na RG: Uslikan je nasmejan u Belom dvoru

Najbolji teniser sveta ponovo je u svojoj zemlji

  • 10
Novak Đoković, Rafael Nadal Foto: AP/Tanjug

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da odbrani titulu na Rolan Garosu, gde je poražen u četvrtfinalu od Rafaela Nadala u epskoj bici u četiri seta.

Đokoviću sasvim sigurno nije lako pao poraz, zbog kojeg će pasti na treće mesto ATP liste pred Vimbldon, ali je posle meča gospodski čestitao rivalu na zasluženoj pobedi.

Međutim, deluje da se Novak brzo oporavio od poraza, jer se već vratio u Beograd i viđen je na jednom događaju koji je organizovan na Belom dvoru.

U pitanju je dečiji balet, kojem je pored Novaka prisustvovala i kraljevska porodica Karađorđević na čelu sa princom Aleksandrom Karađorđevićem i njegovom suprugom Katarinom.

Sudeći po fotografiji, na kojoj je Novak nasmejan okružen decom koja su bila učesnici predstave, Đoković je već zaboravio na Rolan Garos i nema sumnje da će biti spreman za naredni veliki izazov, a to je Vimbldon, koji počinje 27. juna.

Novak Đoković Foto: Instagram.com/bojan1324/

Video: Obišli smo bosansku Piramidu Sunca, ovde meditira Novak Đoković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ip123

    2. jun 2022 | 08:07

    Pa sta…? Ipak je on nas broj 1😊

  • Neko iz mase

    2. jun 2022 | 10:37

    Kada će da rade Nadalu doping testiranje? Navodno problem sa stopalom a on skače i trči kao jelen trogodac. Hormon koji utiče na ćelavost je testosteron, obzirom da u porodici (otac, stric) nema ćelavih, garantovano "soli" čorbu testosteronom.

  • V8

    2. jun 2022 | 07:28

    Odmoris Nole malo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA