Nadal anestezirao nogu: Zastrašujuće otkriće španskog novinara

Anhel Garsija je za radio "COPE" otkrio da španski teniser gotovo sigurno neće igrati na Vimbldonu i US openu, a da je pitanje da li će više ikada i zaigrati ako ne pronađe rešenje

  • 30
Novak Đoković Rafael Nadal Rolan Garos Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal je protiv Novaka Đokovića u četvrtfinalu Rolan Garosa igrao kao u najboljim danima, nije imao nikakvih problema sa nogom i bolovima koji su mu se pojavili pre nekoliko nedelja u Rimu.

Najavio je Nadal već tada da će na Rolan Garos povesti i ličnog doktora, a on je očigledno pronašao rešenje.

Ipak, i to rešenje je samo privremeno, a to je otkrio španski novinar Anhel Garsija, za radio stanicu "COPE".

On je otkrio da se Nadal podvrgao veoma rizičnom tretmanu i da je kompletno anestezirao nogu, što mu je omogućilo da igra ove dve nedelje na Rolan Garosu. Iako je mnogo rizikovao, Nadal je procenio da je Rolan Garos vredan rizika.

Kako je objasnio novinar, kost u Nadalovom stopalu ima nekrozu i faktički umire i Nadal će prestati da igra dok ne pronađe pravo rešenje, ma koliko dugo to trajalo.

Naveo je da to može da bude mesec dana, šest meseci, ili da Nadala više nikada ne vidimo da igra ponovo.

Na kraju je zaključio i da Nadala gotovo sigurno nećemo videti na Vimbldonu, a da je malo verovatno i da će se pojaviti na US openu.

Nadal na Rolan Garosu juri svoju 14. titulu u Parizu, a ukupno 22. Grend slem titulu, čime bi mogao dodatno da odmakne Novaku Đokoviću i Rodžeru Federeru koji ih imaju po 20.

Vimbldon počinje već 27. juna, a glavni favorit na travi u Londonu je Novak Đoković, koji i brani titulu.

Video: Obišli smo bosansku Piramidu Sunca, ovde meditira Novak Đoković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    2. jun 2022 | 08:52

    Hoće li ta doping kontrole već jednom otkriti sve te nedozvoljene supstance koje i Nadal i Federer godinama koriste, ili je i to visoko uzvišeni, premoralnog zapadnog sveta.

  • Neko is mase

    2. jun 2022 | 09:41

    Ma važi…daj ubedite nas da igra sa gangrenom!????!!! I lud bre vidi da je čovek na opasnim hemijama,a koje su,ti samo on i njegovi najbliži saradnici znaju…jer ne igrati mesecima,pa za 2-3 nedelje tempirati formu,izvinite,ali kako?! Hvala i prijatno.

  • Fis

    2. jun 2022 | 08:38

    Ma ne svirajte.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA