Rune objasnio zašto je na hladan način pozdravio Ruda: "Ne znate kako se ponaša van terena"

Danac nema nimalo lepo mišljenje o svom kolegi iz Norveške

  • 3
Kasper Rud, Holger Rune Printscreen: Youtube / Roland Garros

Norveški teniser Kasper Rud savladao je mladog Danca Holgera Runea i plasirao se u polufinale Rolan Garosa, ali je osim same igre mnogo pažnje privukao pozdrav na mreži na kraju meča, kada je danski teniser hladno pružio ruku Norvežaninu i samo nastavio do svoje klupe.

Taj potez šokirao je Ruda, koji je ostao u čudu i samo odmahnuo glavom. Posle meča Rune je jednom od navijača objasnio i zašto je na takav način pozdravio kolegu.

Navijač je poručio Runeu da mora da bude bolja osoba i da rukovanje na takav način nije pristojno, a Rune mu je ekspresno odgovorio.

- Taj momak je "odvratan" (emodži povraćanja), izvini. To je bio najbolji pozdrav koji sam mogao da mu upriličim - napisao je Rune, pa potom još bliže podelio svoje mišljenje o Norvežaninu:

- On bi trebalo da pokaže poštovanje. Nemaš pojma kako se ponaša van terena. Veoma je nepristojan, nikad nije rekao ni zdravo, a takođe mi je vikao u lice i pričao loše stvari kada smo menjali strane. Izvini, ali ja ne mogu da zagrlim tog momka - rekao je Rune.

Rud će u petak igrati u polufinalu protiv Marina Čilića, dok je se u drugom susreću Rafael Nadal i Aleksander Zverev.

Video: Nole vikao Instagraaam i pravio šou na treningu sa 317. teniserom sveta Runeom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NS

    2. jun 2022 | 13:25

    Pa i preziva se Rude (što na engleskom znači - Nepristojan)

  • Mama a

    2. jun 2022 | 16:25

    Ceo turnir je postao kak, ljudi ,tj, publika je postala rasisticka i odvratna da Organisator stoji iza toga to se i vidi jer da hoce da spreci on bi postavio ljude pored nego ne zeli. Tako da ovi turniri vise nisu interesantni jer se ceo svet deli na dobre i lose, a oni su dobri (idioti) samo Sarmat spasava njihova zla

  • Sekula

    2. jun 2022 | 16:54

    Tako i treba, ko tebe kamenčićem, ti njega kamenčinom, a ne kao Nole, daje im srce, a oni njega mrze sve više

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA