≫ 

"Ostalo nam je još 1028 dana": Otkrivamo ko je devojka koja je prekinula RG i najavila apokalipsu

U pitanju je Aliz (22) koja je deo ekološke organizacije koja pronosi poruku da je svetu ostalo još tri godine da preokrene svoju sudbinu

  • 28
Rolan Garos Foto: AP/Tanjug

Devojka koja je utrčala na teren za vreme polufinala Rolan Garosa između Kaspera Ruda i Marina Čilića, je aktivistkinja Aliz (22) koja je tim potezom želela da skrene pažnju na, kako misli, apokalipsu koja se sprema svetu.

Ona se zavezala za mrežu, na sebi je imala majicu sa porukom "preostalo nam je još 1028 dana", a ono što je vrlo zanimljivo, njen potez, sa sve izjavom o razlozima istog, pojavio se iste večeri na sajtu organizacije čiji je deo i možete ga videti ovde.

- Mi smo u 2022. godini i vreme je da se suočimo sa realnošću, sa svetom u kome političari šalju planetu ka scenariju u kojem Rolan Garos više neće postojati. Danas sam utrčalana teren jer ne želim da rizikujem da ništa ne preduzimam dok je na snazi klimatska uzbuna - piše njena poruka na pomenutom sajtu ekološke organizacije pod imenom "Derniere Renovation".

Ona smatra da je čovečanstvu ostalo još malo vremena.

- Još 1028 dana je ostalo da odredimo budućnost čovečanstva. Manje od tri godine. Odbrojavanje je počelo 28. marta 2022. godine, što je kraj ultimatuma koji je naša organizacija uputila vladi, i datuma kada su građani ušli u građanski otpor. Francusku su osudili sopstveni sudovi zbog klimatske neaktivnosti. Budućnost ove zemlje je bukvalno uništena. Gubiti vreme znači propasti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • James

    3. jun 2022 | 22:20

    Eto je zena a ne neke starlete s balkana

  • N

    3. jun 2022 | 22:33

    Po meni,devojka nije daleko od istine.Ako malo istražite,možete pronaći da su se 2018 godine desila tri biblijska predskazanja koja najavljuju apokalipsu.Naime nakon toga zavladace sotona i onda nam sledi sedam godina nesreće i gle čuda korona je pojavljuje 2019 godine,tu su izmedju ostalog i prirodne katastorfe,a zatim počinje i rat u Ukrajini za koji se strahuje da bi mogao da preraste u svetski sukob.Po meni 2025,26 Isus dolazi sa pobedi sotonu

  • Sasa

    3. jun 2022 | 22:48

    Tako se godinama ranije pricalo i za 2012, pa ko se primio, primio se na glupost. Ne postoji kraj sveta, vec kraj civilizacije. Danasnji vladari, ove civilizacije u kojoj zivimo, idu po-GRESNIM putem i kraj je moguc. Sledecom civilizacijom upraljace Kina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA