Ana se pohvalila šampionskom fotografijom: Ivanovićeva u zagrljaju ovogodišnje pobednice RG iz Poljske

Iga Švjontek poželela je da se fotka sa nekadašnjom prvom teniserkom sveta

  • 2
Ana Ivanović Foto: Profimedia/Gerald Matzka

Najbolje momente u karijeri, Ana Ivanović doživela je na Rolan Garosu. Upravo tu je aktuelna najbolja teniserka sveta, Iga Švjontek iz Poljske došla do druge titule na Grend slem turnirima i učvrstila se na vrhu WTA lestvice.

I ne samo to, Iga je trenutno u seriji od 35 pobeda, čime je izjednačila neverovatni rekord Venus Vilijams sa početka tekućeg milenijuma. Sjajna Amerikanka verovatno neće još dugo stajati na čelu, pošto je Poljakinji dovoljna još jedna pobeda kako bi postala najbolja ikada u ovom parametru.

Pa opet, Švjontekova nije zaboravila sve uspehe naše Ane Ivanović, koja je upravo u Parizu osvojila svoj jedini Grend slem turnir, a posle čega je završila na prvom mestu na kojem se zadržala jedno vreme.

Ivanovićeva se pohvalila "šampionskom" fotografijom koja je nastala posle jučerašnjeg finala, a na kojem se vidi ovogodišnja pobednica u zagrljaju sa našom teniserkom. Ana je takođe čestitala Igi na velikom uspehu, koji je ostvarila sa samo 21 godinom starosti.

Video: Divan gest Nemca: Švajni propričao srpski i čestitao Ani rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA