≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bravo, Hamade! Srpski teniser pobedom započeo kvalifikacije za Rolan Garos, Rus pao posle preokreta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatna igra i još bolji preokret

  • 1
Hamad Međedović Foto: MN Press

Srpski teniser Hamad Međedović je na odličan način započeo kvalifikacije za Rolan Garos, pošto je u prvom meču savladao Rusa Ivana Gafova sa 2:1, po setovima 2:6, 7:6, 6:4, čime je zakazao meč sa Huanom Manuelom Šerundolom.

Hamad je dosta loše ušao u meč, izgubio je brejk na svom drugom servisu, potom je izgubio još jedan i Gafov je već imao veliku prednost od 5:1. Međedović je tad osvojio gem, ali ga je Rus dokrajčio u prvom setu već u narednom na svoj servis.

Sve ono gde je grešio u prvom, Međedović je ispravio u drugom setu. Sigurno je servirao, imao je dve brejk lopte, koje nije iskoristio na početku seta, a potom je imao i čak tri set lopte na servis Gafova. Nije iskoristio nijednu i meč je otišao u taj-brejk, gde su dva mini-brejka bila dovoljna.

E, treći set je počeo poprilično dinamičnim tenisom. Međedović je napravio brejk, potom je Gafov uzvratio, ali je Hamad napravio novi. To je bilo i dovoljno, jer nije imao problema Međedović da odbrani svoj servis. Koliko je bio moćan govori činjenica da se nije sreo ni sa jednom brejk loptom.

Idući rival mladog Međedovića biće Šerundolo, koji je za 50 mesta bolje rangiran od srpskog tenisera.

(Telegraf.rs)

Video: Novak trenira u Crnoj Gori: Žestoko spremanje za Madrid uz maksimalnu motivaciju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA