≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Britanac jedva čeka novi duel Đokovića i Alkaraza: Evo koga od njih dvojice vidi kao većeg favorita na RG!

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je onda naveo još nekoliko igrača za koje smatra da bi mogli da pomrse račune u Parizu

  • 0
Novak Đoković, Karlos Alkaraz Foto: Irina R Hipolito / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bivši britanski teniser Tim Henman rekao je da jedva čeka potencijal susret Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza na Rolan Garosu.

- To bi bio neverovatan meč za gledanje. Đokovićev standard je prilično visoko i očekujem da će davati sve više svakog novog dana takmičenja, ali svakako ne smatram da će mu biti lako. Njegova karijera u ovom momentu se svodi na Grend slemove, tempira formu samo za to. Zasigurno je jedan od favorita. Ipak, stavio bih Alkaraza ispred njega zbog toga što je igrao više u poslednje vreme i stvorio je prilično zapažene rezultate na šljaci ove godine - kazao je Henman.

On je onda naveo još nekoliko igrača za koje smatra da bi mogli da pomrse račune u Parizu, a iz svega je izostavio Danila Medvedeva koji je pre samo nekoliko dana postao šampion Rima.

- Iza Novaka i Karlosa su Kasper Rud, Stefanos Cicipas, a tu su i Holger Rune, Janik Siner i Andrej Rubljov koji je osvojio Monte Karlo. Sve su to sjajni šljakaši. Ipak, Alkaraz i Đoković su dva jasna favorita - naglasio je Henman.

(Telegraf.rs)

Video: Sraman potez Norija pogodio Đokovića lopticom kad mu je okrenuo leđa: Pogledajte reakciju Novaka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA