Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekskluzivno iz Pariza: Novak na Šatrijeu začuo "Đokovićuuu", a onda je prekinuo trening i preskočio na tribine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ranije tokom dana, Novak je saznao da će u prvom kolu najvećeg turnira na šljaci, igrati protiv mladog američkog tenisera srpskog porekla, Aleksandra Kovačevića

  • 3
Novak u zagrljaju sa mališanom Foto: Telegraf.rs

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković boravi u Parizu, gde se priprema za početak Rolan Garosa i pohod na 23. Grend Slem titulu.

Ranije tokom dana, Novak je saznao da će u prvom kolu najvećeg turnira na šljaci, igrati protiv mladog američkog tenisera srpskog porekla, Aleksandra Kovačevića.

Reporter Telegrafa nalazi se u Parizu, gde je Novak odradio prvi trening, pred oko 1.000 navijača, a tokom treninga viđen je jedna veoma interesantna scena.

Naime, jedan mališan je u jednom momentu počeo da doziva Novaka na srpskom - "Đokoviću, Đokoviću", što je privuklo pažnju srpskom teniseru, a onda je usledio detalj koji je izazvao gromoglasne aplauze.

Naime, Đoković je odlučio da na trenutak prekine trening, i preskočio je ogradu i otišao kod mališana, kako bi se zagrlio i fotografisao sa njim, i tako mu, nema sumnje, ulepšao dan.

Novakov potez, prisutni navijači pozdravili su snažnim apauzom, a srpski teniser vratio se treningu.

(Telegraf.rs)

Video: Sraman potez Norija pogodio Đokovića lopticom kad mu je okrenuo leđa: Pogledajte reakciju Novaka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA