Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko će osvojiti Rolan Garos: Novak Đoković, Karlos Alkaraz ili neko treći?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tu je još mnogo predendenata na titulu, a u užem krugu su svakako Stefanos Cicipas, Holger Rune, Kasper Rud i Janik Siner

  • 4
Karlos Alkaraz, Novak Đoković Foto: RIVERO/MARCA / Sipa Press / Profimedia

U nedelju od 11 časova počinje program prvog kola Rolan Garosa, svi su spremni za veliki spektakl, pa ćemo videti ko će se dokopati vredne titule na legendarnoj pariskoj šljaci.

Novak Đoković i Karlos Alkaraz neće na teren prvog dana, pa će imati još jedan dan da sumiraju šta je urađeno do sada i jurnu ka trofeju Grend slema koji bi podjednako značio obojici, ali na drugačije načine.

Srpskom asu bi to bio 23. osvojeni Grend slem i ujedno rekordni koji bi mu po mnogima doneo verovatno mesto najboljeg tenisera sveta svih vremena.

Sa druge strane, Karlitos juri svoj prvi trofej na Rolan Garosu i pokušaj nasleđivanja titule kralja šljake od Rafaela Nadala koji zbog povrede nije u prilici da brani svoj tron u glavnom gradu Francuske.

Tu je još mnogo predendenata na titulu, a u užem krugu su svakako Stefanos Cicipas, Holger Rune, Kasper Rud i Janik Siner. I ne samo oni, tu su još i Danil Medvedev i Aleksandar Zverev, tako da nema načina da ovaj turnir ne bude zanimljiv.

Novak? Alkaraz? Neko treći? Videćemo za dve nedelje...

Ko će osvojiti Rolan Garos?

Glasajte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DaaKii

    28. maj 2023 | 10:48

    Nadam se da nas NOLE pobedi 😎

  • neko ko

    28. maj 2023 | 09:06

    pobedi u finalu

  • eNL

    28. maj 2023 | 11:44

    ja mislim da će Novak osvojiti RG.a onda ide šlag na tortu Wimboldon a posle za one što piskaraju sve i svašta i US open. Sellamu Aleykum👋

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA