Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković otkrio zašto deca nisu s njim u Parizu: Sin mi je rekao da ima nešto važnije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogi su mislili da će njegovi naslednici biti u njegovoj loži od 1. kola, međutim, treći nosilac na pariskom Gren slemu je otkrio da oni zapravo nisu ni došli u Pariz

  • 0
Novak Đoković, Crvena zvezda Foto: MN Press

Novak Đoković je prebrodio prvu prepreku u Parizu na putu ka istoriji i osvajanju Rolan Garosa.  Najbolji srpski teniser je u ponedeljak bez mnogo muke savladao Aleksandra Kovačevića iz SAD u 3 seta.ž

U međuvremenu je veliku prašinu podigao i porukom podrške srpskom narodu na Kosovu koju je ispisao na kameri posle meča. I dok se većina svetske teniske javnosti bavi time, Novak je u međuvremenu dao intervju za "Tennis Channel" u kome se osvrnuo na neke lepše teme, pre svega na svoju decu - Stefana i Taru.

Mnogi su mislili da će njegovi naslednici biti u njegovoj loži od 1. kola, međutim, treći nosilac na pariskom Gren slemu je otkrio da oni zapravo nisu ni došli u Pariz.

- Trenutno nisu sa mnom, ali bi mogli biti tu za nekoliko dana, ako budem još u turniru. Stefan ima osam godina, Tara pet. Stefan je upravo otišao sa školom na ekskurziju. Pričao sam sa njim, znao je da idem na Rolan Garos, ali mi je rekao, 'žao mi je, tata. Možda ću doći kasnije, ali ovo je važnije. Želim da budem u prirodi, da se igram sa drugovima i radim druge stvari'. Rekao sam mu da to potpuno prihvatam i podržavam - poručio je Đoković.

Novak Đoković, Tara Đoković, Stefan Đoković Printskrin: Tennis TV

Potom je malo govorio o interesovanjima svoje ćerke Tare.

- Nju zanima konjički sport i balet. Neverovatna je, moje srculence, teško mi je da joj kažem ne za bilo šta. Svako ko je otac ćerke zna o čemu pričam. Zaista sam blagosloven i zahvalan supruzi što se brine o njima i što je najbolja moguća majka - zaključio je Novak.

Njega sada u 2. kolu očekuje izuzetno neugodan protivnik Marton Fučovič o kome možete više pročitati OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Novi trener Zvezde hoće meč protiv Đokovića: Bahar otkrio šta je tražio od Terzića da bi došao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA