≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Britanac ponovo udario na Đokovića: "Što mi se nije izvinio što je meč kasnio 15 minuta?"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nije Kameron Nori zaboravio dešavanja iz Rima

  • 3
Novak Đoković, Kameron Nori Foto: Tanjug / AP

Ne prestaje polemika oko meča osmine finala Rima između Kamerona Norija i Novaka Đokovića, kada je Britanac prilikom jednog smeča pogodio lopticom u butinu našeg najboljeg tenisera.

Na konferenciji za medije posle tog meča, Novak je izjavio da to nije fer-plej i da nije razumeo Norijevo ponašanje za koje je rekao da je u par momenata bilo problematično.

Posle jučerašnje pobede nad Benoom Perom na Rolan Garosu, Nori mu je odgovorio. Kaže da to nije tačno i da nije slavio poene u lice.

- Ja sam se odmah izvinio Novaku, nisam ga video da je to isto uradio. Pogledao sam gore, udario lopticu, nisam video da se okrenuo i da se već predao u tom poenu. Ja sam samo želeo da dođem do pobede. To je bio jedan od onih mečeva u kojima je Đoković jedan od najboljih na svetu i želeo sam da odigram najbolje što mogu pred Rolan Garos - izjavio je Nori, pa nastavio:

- Ne mislim da sam slavio poene njemu u lice. Svi koji me dobro poznaju znaju da sam ponekad glasan na mečevima, a nekada nisam. To je bio običan meč za mene i imao sam problema sa kukom i zato sam tražio medicinski tajm-aut, sve je to po pravilima bilo.

Mislite da će Novak Đoković ići do kraja na Rolan Garosu? Kladite se na to na Superbetu, gde vas čeka poklon dobrodošlice do 10.000 dinara!

Ističe da je očekivao izvinjenje od Novaka za to što je meč kasnio skoro 15 minuta.

- Želeo je dodatno vreme sa fizioterapeutom, a meč je bio zakazan u 11 sati. Izašao je recimo u 11.12 ili 11.13, mislim da nije video nikakav problem u tome. Nije mi rekao ni reč. I nijednog trenutka se nije izvinio. Posle 15 minuta je igrač diskvalifikovan, ja sam nastavio samo da se zagrevam. Nikada to nisam video u karijeri, ali verujem da je to sve u skladu sa pravilima, bar su mi tako rekli - rekao je Nori.

(Telegraf.rs)

Video: Red za ulazak na Rolan Garos od prvog dana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nik

    30. maj 2023 | 17:52

    Nije vredan in opremu da cisti Noletu, jezikom se ne pobedjuje..!

  • Pp

    30. maj 2023 | 19:10

    Šta drugo očekivati od incestoidnog Britanca sem bezobrazluka...

  • DZ

    30. maj 2023 | 21:00

    Mlatioci prazne slame bacili su oko name a ja muke da im skratim sam se mlatim Bora corba I to ti je to mali Englescicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA