≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Olga Danilović saznala protivnicu u drugom kolu: Viđeno iznenađenje, imaće šansu da prođe dalje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jasmina Paoli je izbacila Soranu Kirsteu na startu Rolan Garosa

  • 0
Olga Danilović Printskrin: Twitter.com/@WTA

Srpska teniserka, Olga Danilović saznala je protivnicu u drugom kolu Rolan Garosa, nakon što je sama danas savladala Katerinu Baindl iz Ukrajine u dva seta. I imaće lepu šansu da prođe i u treće, ako ponovi svoj nivo igre.

Jer Jasmina Paolini iz Italije napravila je iznenađenje i izbacila 30. nositeljku sa turnira, a to je Sorana Kirstea iz Rumunije, posle velike borbe u tri seta - 2:1 (7:5, 2:6, 6:2).

Meč je potrajao oko dva sata i 15 minuta, a Italijanka je smogla snage da se uzdigne posle izgubljenog drugog seta kada je Kirstea došla do izjednačenja.

Odigrajte na to da li će se Olga plasirati dalje na Superbetu. Kao poklon dobrodošlice prilikom registracije možete doći do 10.000 dinara.

Treći je bio prilično haotičan i krenuo je sa po brejkom na obe strane, posle čega je ipak Italijanka bila konstantnija, još dva puta oduzela servis Rumunki i stavila tačku na ovaj meč.

Italijanka je inače 53. na WTA listi.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak uništavanja murala posvećenog Novaku Đokoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA