Vreme čitanja: oko 1 min.

Cicipas "protutnjao" u treće kolo Rolan Garosa: Protiv Španca na terenu proveo tek nešto više od dva sata

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najbolji grčki teniser bez problema protiv Karbaljesa-Baene

  • 0
Stefanos Cicipas Foto: Tanjug / AP

Grčki tenis, Stefanos Cicipas brzinski se plasirao u treće kolo Rolan Garosa pošto je danas eliminisao Roberta Karbaljesa-Baenu iz Španije u tri seta - 3:0 (6:3, 7:6, 6:2).

Samo dva sata i 15 minuta proveo je Cicipas na terenu i može se reći da je konstantno držao visok nivo igre. Procenti realizacije prvog servisa bili su nešto što je odvojilo Grka od Karbaljesa-Baene na ovom duelu.

U prvom setu videli smo dva brejka od strane grčkog tenisera, dok je drugi bio nešto dramatičniji, pošto je i Karbaljes-Baena uspeo da podigne svoj nivo igre. Tu smo sredinom ovog dela igre videli po dva brejka na obe strane, što je na kraju rezultatovalo tajbrejkom.

Tamo se Cicipas daleko bolje snašao, stigao do tri set lopte i na kraju je bez problema uspeo da realizuje drugu.

U trećem je već potpuno "dotukao" Španca, pošto je krenuo sa dva brejka i serijom od 4:0, te je tako stigao do lakog trijumfa.

U narednom kolu, Cicipas će se sastati sa pobednikom meča između Dijega Švarcmana iz Argentine i Nuna Borhesa iz Portugala.

(Telegraf.rs)

Video: One su ukrale srca najboljim teniserima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA