≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković otkrio šta tokom meča traži od Gorana Ivaniševića i ostalih svojih ljudi, pa nasmejao sve novinare!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naredni protivnik, u trećoj rundi je Alehandro Davidovič Fokina

  • 0
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser Novak Đoković prošao i drugo kolo Rolan Garosa, a nakon pobede nad Martonom Fučovičevm, na pitanje o čemu tačno priča i diskutuje sa svojim ljudima u boksu tokom meča, on se našalio.

- Banane, urme i vodu. Pitam ih, pokažem im, ali eto... Šta će meni taktika. Dogovorimo se lepo pre meča, oni donose jabuku, pa krušku, pa neke magnete su mi sada stavil.i

Od sebe traži brzinu više u nastavku.

- Uvek može bolje, očekujem od sebe puno, da igram tenis bolje i konstantije da bih osvojio trofej, ja to znam i verujem u sebe i svoje sposobnosti. Prva dva meča su prošla dobro.

Naredni protivnik, u trećoj rundi je Alehandro Davidovič Fokina.

- Izgubio sam od njega u Monaku, na počecima dosta slabije igram od nivoa koji je željen. On je specijalista za ovu podlogu, napredovao je ovih godina, mislim da je Runea dobio u Madridu. KOmpletnu igru ima, sigurno jedan od težih protivnika u trećem kolu, znam da će se dobro spremiti. Očekujem visok nivo sa njegove strane - zaključio je Đoković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA