≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak govorio o "ratu" sa navijačima: "Postoji grupica koja dolazi samo da zviždi, ne razumem..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

U narednom kolu, Novak će igrati sa pobednikom meča između Huana Pabla Variljasa i Huberta Hurkača

  • 2
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković plasirao se u osminu finala Rolan Garosa, pobedom nad španskim teniserom Alehandrom Davidovičem Fokinom sa 3:0 u setovima.

Veliki otpor pružio je španski teniser, i čak dva seta okončana su tek u taj-brejku. Uz to, i publika je umela da iznervira Novaka, o čemu je govorio i na konferenciji za medije.

- Dole-gore kroz moju karijeru. Davali su mi podršku kada izgubim u finalu, u poslednjim koracima, u tim godinama. Dobio sam ljubav, odlična sećanja. Još uvek dobijam podršku, ali većina njih dolazi da gleda tenis. Postoji grupica koja dolazi samo da govori "buu" i da zviždi, ne razumem... U 99 odsto situacija ostajem miran, ali nekada se usprotivim. Potrebno je da imaju odgovor - jasan je bio Novak.

- Odnos sa publikom je nekada dobar, nekada ne. Svestan sam da vole da igrač koji nije favorit pobedi, da žele dramu. Imam nesto protiv toga kada ne poštuju igrače, kada neko pocne da ti zviždi iz cista mira za sve. Promašim smec zvizde napravim duplu grešku zvizde, većina publike nije takve i to poštujem. Voleo bih da je većina ljudi na mojoj strani, ali znam da to nije moguće. Kada te neko provocira ili izaziva, pa ja sam poznat što na nepravdu reagujem. Ne razumem sta je razlog tome, to je deo posla, sporta kojim se baviš, oni su platili kartu i to poštujem, ali pojedinci se ističu sa tim reakcijama i to je to.

U narednom kolu, Novak će igrati sa pobednikom meča između Huana Pabla Variljasa i Huberta Hurkača.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak uništavanja murala posvećenog Novaku Đokoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    2. jun 2023 | 19:49

    Kakav car. Umislio da ga voli i podržava svaki čovek na planeti.

  • Bpbi

    3. jun 2023 | 00:49

    Nismo imali veceg od njega. Hvala mu. Ali koliko je doprineo na promociji Srbije toliko je kasnije sve to pustio niz vodu i sebi najvise naskodio. Negde od Imaza pa sva desavanja do danas, totalna propast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA