Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola Jokić dobio podršku iz Pariza od Đokovića: "Polako sa prstenom, ali svi želimo da ga on osvoji!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbin je podržao Srbina u ovoj situaciji

  • 2
Novak Đoković, Nikola Jokić Foto: MN Press, Tanjug/AP

Srbija može biti ponosna i srećna, teniser iz naše male zemlje, Novak Đoković, uspeo je da se domogne osmine finala Rolan Garosa, dok je i Nikola Jokić u finalu NBA lige došao do vođstva od 1:0 u seriji protiv Majami Hita sa svojim Denver Nagetsima.

Posle Novakovog meča u trećem kolu Rolan Garosa, gde je slavio protiv Fokine, Srbina su upirali upravo o Nikoli Jokiću i njegovim šansama da se domogne prstena u NBA ligi.

- Polako sa prstenom, prvo skoči, pa kaži hop. Igra se u četiri pobede, uzbuđenje raste, imamo i Srbina u Majami, ali nekako za Jokicu želimo prsten. Izgledaju dominantno, cela ekipa ne želi da izgubi koncentraciju, ja gledam sa sportske strane, pratim šta izjavljuju. Kobi je rekao jednom kad su vodili u finalu: "Što da budem srećan? Je l' završen posao, nije? Nemam zašto da budemo srećan - rekao je Đoiković, koji je potom i dodao.

- Razumem moraš da bude fokusiran, da vidiš šta je izazov, prednost timskog sporta sa ekipom koja stvara prsten zaštite. Sa društvenim mrežama je teško blokirati sve. Nadam se da idemo po titulu obojica.

(Telegraf.rs)

Video: Jokićev potez koji je uništio Majami u 1. poluvremenu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA