≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal na Rolan Garosu: "Da li hoćeš da p***m na terenu?"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kokinakis je bio jako besan na sutkinju

  • 0
Tanasi Kokinakis Printskrin: Twitter/@eurosport

Australijski teniser Tanasi Kokinakis izazvao je skandal u petak, tokom meča 3. kola Rolan Garosa koji je igrao protiv Karena Hačanova!

Kokinakis je poražen od Rusa u četiri seta, a posle drugog seta se svađao sa sutkinjom podižući ton i govoreći vulgarno.

Nakon što je izgubio drugi set, Kokinakis, koji je već jednom pre toga tražio tajm-aut kako bi otišao u toalet, prišao je sutkinji i pitao je da ode još jednom.

Međutim, po novom pravilu, tokom meča od pet setova, sportisti imaju pravo samo dva puta da odu u toalet i sutkinja je odbila njegov zahtev s obzirom na to da je tražio dva u kratkom razmaku.

- Dobro, nisam znao to pravilo. sad mi kažeš da imam još 50 sekundi. Možeš li da budeš realna i da mi pristojno vreme za toalet još jednom? Je..ga, imamo samo dve pauze za toalet po meču. Hoćeš da pišam ovde na terenu? Samo tražim da idem u toalet, u poslednjem meču sam imao grčeve izbog ovoga - vikao je Australijanac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA