≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teniser napravio haos na RG: Poludeo zbog sudije i na bizaran način pretrpeo brejk, pa nije hteo da igra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je Nišioka s pravom bio besan?

  • 0
Jošihito Nišioka Printskrin: Twitter/@PVSportFR

Japanski teniser Jošihito Nišioka potpuno je poludeo tokom meča protiv Tijaga Setboja na Rolan Garosu, jer je smatrao da je oštećen u finišu drugog seta!

Pri rezultatu 5:5 i 30:30 na servis Nišioke, Japanac je bio ubeđen da je poslao jednu dobru loptu u teren. Glavni sudija je napustio stolicu, otišao na mesto događaja i potvrdio da je aut.

Brazilac je dobio poen, a zatim i drugi kojim je uzeo brejk, jer je Nišioka besan otiša do sudije, te istovremeno prekršio pravilo prelaska na drugi stranu - što se kažnjava poenom za rivala.

Tražio je Nišioka od sudije da mu pokaže snimak, dok se ni tokom TV prenosa nije videlo šta se desilo. Podsetimo, na Rolag Garosu ne postoje čelendž i zvaničan "hok-aj."

Ono što je zanimljivo jeste to da je Japanac uspeo da vrati brejk i zatim sa 10:8 dobije u taj-brejku za 1:1 u setovima. Kao i da je posle tog haosa u 11. gemu drugog seta odbio da igra na nekoliko minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA