Vreme čitanja: oko 1 min.

Nadal objavio fotku posle operacije i otkrio kakvo je stanje: "Nisam ovo sanjao, ali takav je život"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Španski teniser oporavlja se posle teške operacije

  • 0
Rafael Nadal Foto: Instagram / @rafanadal

Španski teniser, Rafael Nadal je tokom jučerašnjeg dana prošao kroz operaciju zbog koje će duže vremena morati da bude odsutan sa terena. Mnogi spekulišu da ga nećemo gledati do kraja tekuće sezone, a on sam je istakao da bi sledeća sezona mogla da bude i poslednja.

On je na Instagramu podelio fotografiju posle operacije na kojoj se može videti da je sve jako teško podneo, a ostavio je i podugačak komentar u kojem je objasnio kako se trenutno oseća.

- Pozdrav svima! Kao što znate, sinoć sam imao operaciju. Sve je prošlo u najboljem redu sa artroskopijom leve tetive koja me je držala van terena od januara. Regulisana je i stara povreda levog kuka, što će pomoći boljem oporavku tetive.

Želim da se zahvalim doktorima Marku Filiponu, Haumeu Vilarou i Anđelu Ruiz-Kotoru na radu. Odmah ću započeti progresivnu funkcionalnu rehabilitaciju i normalan proces oporavka koji mi kažu da traje pet meseci, ako sve prođe kako treba.

Još jednom vam hvala za svu podršku koju ste mi ukazali i koju mi ukazujete svaki dan. Danas, na moj rođendan, ovo nisam sanjao ili želeo, ali takav je život. Hvala vam - napisao je Rafael Nadal.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

(Telegraf.rs)

Video: Olga Danilović o ljubavi sa Janom Oblakom: Samo sam čekala...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA