≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kakve reči Tonija Parkera o Novaku, uporedio ga sa Džordanom: "Ja volim Federera, ali ovo moram da priznam"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Legendarni košarkaš pun komplimenata za Đokovića i veruje da će oboriti Grend slem rekord

  • 2
Toni Parker, Alize Lim, Aleks Koreča Printskrin: Eurosport

NBA legenda, Toni Parker, pričao je pred kamerama Eurosporta o Novaku Đokoviću i otkrio je koliko mu se divi. Interesantno je da je Parkera intervjuisala njegova devojka, bivša francuska teniserka Alize Lim, koja sada radi kao stručni konsultant Eurosporta, a tu je bio i legendarni Aleks Koreča, takođe komentator ove TV kuće.

Parker je na pitanje o Novaku iskreno priznao da je on lično fan Rodžera Federera, ali nije mogao da ne oda priznanje Novaku za sve što je uradio i istakao je da ga mnogo poštuje.

- Ja sam fan Rodžera Federera, moram to da kažem, ali Novak je za mene jedan od najboljih ikada, jedan od najboljih ikada u svim sportovima. Šta je uradio da toliko dugo traje i koliko dugo radi to što radi, mislim da nema mnogo takvih sportista u istoriji i zbog toga imam mnogo poštovanja za njega.

Otkrio je Parker i da su on i Novak imali priliku da se srednu nekoliko puta i otkrio je da je veliki ljubitelj košarke, a ono što je Novaku poseban kompliment, to je da je uporedio našeg tenisera sa Majklom Džordanom, najboljim košarkašem, a po mnogima i najboljim sportistom ikada.

- Sreli smo se nekoliko puta, znam da je veliki fan košarke. Košarka je u Srbiji možda i sport broj jedan. Volim da ga gledam kada igra, volim njegov borbeni duh, a moj omiljeni deo je njegova mentalna snaga. Znam zbog Alize malo više o tenisu i igri, i znam da je psihološki deo mnogo bitan u ovom sportu. Morate Novaka uz Rafu i Rodžera da smatrate najboljim, mentalno su najbolji. Mogu da se porede u mom sportu sa Majklom Džordanom, koji je blizu Novaka i zato imam mnogo poštovanja za njega.

Njegova devojka Alize pitala ga je da li će Novak osvojiti više titula?

- Da, oboriće rekord, zdrav je, znam da je veoma fokusiran na svoju dijetu, svaki detalj je bitan, svakome daje posebnu pažnju i ne vidim kako neće oboriti rekord, iako znam da mnogi navijači Rodžera i Rafe to ne bi voleli, ali Novak će ga oboriti - zaključio je Parker.

Bonus galerija: Devojka Tonija Parkera, Alize Lim

(Telegraf.rs)

Video: Brat Tonija Parkera impresioniran Delijama: Ovo je suština košarke! Zvezda ima 12 vojnika u timu!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Секула

    4. jun 2023 | 15:32

    Аууу пријатељу, мислим да си ти погрешио

  • FANTOM(68)

    4. jun 2023 | 13:30

    Ovaj pogrešio sport. Valjda Jokaru treba komentarisati a ne Noleta. Doduše lako se zeznuti, postoje dva Džokera. A možda mu je lakše svariti Džokera iz tenisa nego košarkaškog Džokera. Mnogo ga podseća koliko je vremena i truda uložio a nije ni jotu uspeha postigao koliko ovaj naš Somborac. Karma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA