Vreme čitanja: oko 2 min.

Đoković ispričao kako je izgledao susret sa Mesijem i Embapeom i otkrio hit priču o Tari i Nejmaru

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najbolji sa najboljima

  • 0
Novak Đoković, FK PSŽ Foto: Icon Sport / ddp USA / Profimedia

Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale Rolan Garosa, i oborio rekord Rafaela Nadala, pošto mu je ovo 17 pojavljivanje među osam najboljih u Parizu. Najbolji srpski teniser je ubedljivom i sigurnom igrom savladao Peruanca Huana Pabla Variljasa sa 3:0 (6:3, 6:3, 6:1) i u narednom kolu će igrati protiv Rusa Karena Hačanova, koji je bio bolji od Italijana Lorenca Sonega sa 3:1.

Đokoviću su posle tri kola u Pariz stigli i članovi porodice, a decom je imao prilike i da uživa na meču Pari Sen Žermena, gde je imao prilike i da upozna Lionela Mesija, Embapea, Nejmara i ostale zvezde ovog kluba, koje je upoznao i sa svojom decom.

- Bilo je kratko, ali slatko. Bili su jako ljubazni. Znam kako je to kad se spremaš za meč. Jesu osvojili šampionat, utakmica je utakmica, ti se spremaš, očekivanja su velika od najvećih igrača na svetu. Pritisak je ogroman, nisam želeo da ih remetim, ali smo imali dozvolu, imali smo priliku da gledamo sa terena kako treniraju. Kada su prolazili do svlačionici, pozdravili su se sa mnom, prvi put je bilo prilike da se pozdravim sa Embapeom i Mesijem. Pogotovo Mesi, on je obeležio istoriju...

- Nejmara smo takođe videli, potpisao se na dres Tari mojoj, a Stefan voli Mesija. Eto, oni su imali priliku da dožive. Tara ne prati sport, ali zna zbog njene drugarice, koja je polu Brazilka polu Srpkinja, ima neka pesma koja je popularna i napravljena za Nejmara. To je postalo hit, ona pleše uz to, pa je Taru navukla na to. Onda je meni rekla, hoću da ga upoznam, on je u onoj pesmi. Ona se popela meni u krilo, kraj do poluvremena, zapitkivala gde je Nejmar, kada ćemo do njega, a onda se zamrzla, postidela se! Lepo isksutvo, vidim kako reaguju na poznate osobe, baš lepo iskustvo - opisao je Novak srpskim novinarima na konferenciji.

(Telegraf.rs)

Video: Novi trener Zvezde hoće meč protiv Đokovića: Bahar otkrio šta je tražio od Terzića da bi došao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA