Vreme čitanja: oko 1 min.

Novaka pitali za dolazak sina na Rolan Garos, a on dao hit odgovor: "Sutra ide za Srbiju..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dosta ubedljivo je Novak delovao na terenu, što je i potvrdio sa svega šest izgubljenih gemova na čitavom meču

  • 0
Novak Đoković Foto: Telegraf

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa pobedom nad Huanom Pablom Variljasom sa 3:0 u setovima.

Dosta ubedljivo je Novak delovao na terenu, što je i potvrdio sa svega šest izgubljenih gemova na čitavom meču. Istakao je Novak da je zadovoljan prikazanom partijom.

- Zadovoljan sam kako sam odigrao, nivo tenisa koji sam prikazao. Uvek sam zadovoljan kada pobeđujem - počeo je Novak.

Postao je Novak apsolutni rekorder po broju učešća u četvrtfinalu Rolan Garosa sa 17, pretekavši Rafaela Nadala koji je do sada 16 puta igrao četvrtfinale u Parizu.

- Hvala puno na čestitkama, nartavmno da sam ponosan na taj rekord. Sa svakim rekordom moram biti ponosam koji napravim ovde. Kao i svaki igrač, i ja sam imao mnogo razmišljanja. Nije tako kao što je bilo pre par godina, nešto sam sa telom morao da uradim, ali kada odigram kao danas, naravno da sam zadovoljan i motivisan.

Najveća podrška Novaku sa tribina bio je sin Stefan.

- Veliko je zadovoljstvo imati decu sa sobom, da su ovde blizu mene. Danas i juče smo uživali, sutra oni idu za Srbiju, moraju ići u školu. Moj sin stvarno voli tenis, i sa njim i uopšte sa svojom decom ja sam potpuno drugačija osoba. Osećam mnogo ljubavi i motivacije da igram svoj najbolji tenis. Jednog dana, možda će i on doći da igra ovde - istakao je Novak.

(Telegraf.rs)

Video: Red za ulazak na Rolan Garos od prvog dana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA