Vreme čitanja: oko 1 min.

"Oni su moji anđeli, daju mi toliko pozitivne energije": Novak poslao preslatku poruku zbog Stefana i Tare

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kaže Đoković da će se oni vratiti na tribine za finale, ukoliko do njega bude stigao

  • 1
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Nije bilo poteškoća danas za Novaka Đokovića, koji se pobedom nad Huanom Pablom Variljasom u tri seta domogao četvrtfinala Rolan Garosa u kojem će igrati protiv Karena Hačanova za mesto među četiri najbolja na Otvorenom prvenstvu Francuske. 

Jasno je da je porodica ogromna podrška Novaku na svim turnirima, a posebno Stefan i Tara koji uvek sa osmehom posmatraju svog oca sa tribina.

Kaže Đoković da je to nešto divno, što ga gura u svakom smislu. Kaže da će se vratiti, ukoliko Novak bude ušao u finale.

- Mnogo mi daju pozitivne energije i mira. To je najbitnije, ja sam tip osobe koja se brzo uzbudo. Sva halabuka oko turnira, želje i iščekivanja, oseti čovek tenziju. Tanka je linija, može da te ubaci u stanje anksioznosti i nervoze, njihovo prisustvo mi daje mir i ravnotežu. Sutra moraju da idu zbog škole, možda se vrate sledeći vikend ako doguram do finala. Stefan je hteo da prođe čitavu tu rutinu danas, od fizija do društvene igre koju igramo. Prija mi njihovo prisutvo, oni su moji anđeli.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak uništavanja murala posvećenog Novaku Đokoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA