Vreme čitanja: oko 1 min.

Ons Žaber posle Olge Danilović izbacila i hrvatsku Amerikanku: Tunišanka u četvrtfinalu Rolan Garosa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prepustila je Bernardi Peri samo četiri gema

  • 1
Ons Žaber Foto: Tanjug/AP

Teniserka iz Tunisa, Ons Žaber plasirala se u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je nakon pobede nad Olgom Danilović u prethodnom kolu, danas vrlo lako izašla na kraj i sa Bernardom Perom iz Sjedinjenih Američkih Država - 2:0 (6:3, 6:1).

U pitanju je američka teniserka koja ima hrvatske korene, a za razliku od Olge, ona nije pružila gotovo nikakav otpor sjajnoj Ons koja je meč završila za samo sat vremena i tri minuta.

Sedma teniserka na planeti je u bizarnom prvom setu u kojem je od devet odigranih gemova viđeno čak osam brejkova uspela na kraju da slomi Peru samo zbog toga što jedina sačuvala servis u drugom gemu.

U drugom setu je krenulo na sličan način, jer su i uvodna dva gema donela po brejk, posle čega se Ons konačno stabilizovala i pokazala da preokret protiv naše Olge nije slučajnost.

Mislite da će Ons Žaber osvojiti Rolan Garos? Odigrajte na nju na Superbetu, gde vas čeka i bogat bonus dobrodošlice!

Tunišanku u četvrfinalu čeka okršaj protiv pobednice duela između Sare Soribes Tormo iz Španije i Beatriz Hadad Maje iz Brazila.

(Telegraf.rs)

Video: Olga Danilović o ljubavi sa Janom Oblakom: Samo sam čekala...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA