≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija ima novu ogromnu tenisku nadu: Teodora izbacila petu nositeljku na RG, otvoren put do četvrtfinala

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teodora Kostović napravila je ogromno iznenađenje u juniorskom turniru za devojke pošto je savladala Sajaku Iši iz Japana

  • 0
Teodora Kostović Foto: Printscreen / Tenipo Tennis TV / Youtube

Sjajna Teodora Kostović napravila je iznenađenje dosadašnjeg dela juniorskog turnira na Rolan Garosu! Naša devojka uspela je da savlada Sakaju Iši iz Japana, koja je bila postavljena za petu nositeljku i da se tako domogne mesta u drugom kolu - 2:0 (7:6, 6:2)!

I ne samo to, njoj je sada u potpunosti otvoren put do četvrtfinala, pošto su "počišćene" i neke dosta teže rivalke, a naredna bi mogla da bude još jedna teniserka koja je "naše gore list", ali nastupa pod zastavom Austrije.

U pitanju je Tamara Kostić, koja se sastaje sa Aleksijom Harmon iz SAD u prvom kolu, tako da će neka od njih dve biti naredna rivalka naše mlade teniserke.

I dok Teodora nema zvanični WTA rang, sa druge strane Sakaja Iši je trenutno 660. na svetu, što će reći da je naša mlada nada zaista napravila pravi poduhvat u Parizu. Prvi set rešila je kroz dramatičan tajbrejk, dok je u drugom bila dominantna i dala je samo dva gema rivalki.

Ona je zajedno sa reprezentacijom Srbije uzela srebro na Evropskom prvenstvu za devojke do 16 godina koje je održano u Češkoj Republici.

Ko će pobediti u ženskoj konkurenciji na Rolan Garosu? Proverite sve kvote na Superbetu, čekaju vas i velika iznenađenja i bonus dobrodošlice! 

Rođena je u Novom Sadu, nastupa za Teniski klub "Meridijana" iz ovog grada, a rođena je 2007. godine, što će reći da su ispred nje tek one zlatne, najlepše godine za razvoj i igranje tenisa.

(Telegraf.rs)

Video: Olga Danilović o ljubavi sa Janom Oblakom: Samo sam čekala...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA