Vreme čitanja: oko 1 min.

Darija besna zbog zvižduka na RG nakon što se nije rukovala sa Ukrajinkom: "Budite bolji ljudi, ogorčena sam"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ruskinja je uputila i jasnu poruku publici

  • 4
Darija Kasatkina Foto: Twitter / Roland Garros / Printscreen

Mada su se Darija Kasatkina iz Rusije i Elina Svitolina iz Ukrajine rastale u prijateljskom tonu uz podignuti palac na gore, publika na Rolan Garosu izviždala je Ruskinju, što se ovoj nimalo nije dopalo.

Po odlasku iz Pariza, ona je odmah otišla na društvene mreže gde je istakla da je besna zbog svega što se desilo. Kaže da je na prvim susretima osećala podršku, a da se onda sve samo srušilo kao kula od karata.

- Odlazim iz Parizan osećajući se jako ogorčeno. Svih ovih dana, nakon mečeva koje sam igrala uvek sam zahvaljivala publici na podršci, na tome što su uvek tu za tenisere i teniserke. Ali juče sam izviždana samo zato što sam ispoštovala želju protivnice da se ne rukujemo.

Želi Kasatkina da svetom preovlada ljubav i da svi budu bolji i da se mržnja ne širi dalje.

- Elina i ja smo pokazale poštovanje jedna prema drugoj tokom meča, ali odlazak sa terena je juče bio najteži deo. Budite bolji ljudi, volite se međusobno. Ne širite mržnju. Pokušajte da načinite svet boljim mestom. Ja ću i dalje voleti Rolan Garos bez obzira na sve, uvek. Vidimo se sledeće godine - zaključila je Darija.

(Telegraf.rs)

Video: Olga Danilović o ljubavi sa Janom Oblakom: Samo sam čekala...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Уки

    5. jun 2023 | 18:26

    Живела РУСИЈА

  • Гаврило Принцип

    5. jun 2023 | 19:43

    Слава Русији...

  • Miloš

    5. jun 2023 | 19:22

    Svima njima će doći na vrata i Kosovo i Rusko Ukrajinska situacija samo što se tada treba voditi uzrečicom, pamti pa vrati. Prošlo je sve, proći će i ovo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA