Vreme čitanja: oko 1 min.

Jednoj od najvećih senzacija sa ovogodišnjeg Rolan Garosa počelo suđenje za zlostavljanje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sud je saopštio i da je teniser pokrenuo kontratužbu protiv bivše devojke zbog njenih objava na društvenim mrežama

  • 0
Tijago Sejbot Vajld Vild Foto: Tanjug/AP

Brazilski teniser Tijago Zajbot Vajld, koji je prošle nedelje senzacionalno eliminisao Danila Medvedeva sa Rolan Garosa, optužen je za zlostavljanje bivše partnerke zbog čega mu je u utorak počelo suđenje u Rio de Žaneiru.

Vajld (23), koji je sa Rolan Garosa eliminisan u trećem kolu od Jošihita Nišioke, tvrdi da je nevin i želi da dokaže to na sudu.

Brazilski sud je objavio da je njegova bivša partnerka, Tajana Lima, tužila tenisera i tvrdi da je on 2021. godine fizički i psihički zlostavljao tokom veze koja je trajala 20 meseci.

Lima je poznata brazilska Instagram zvezda sa 1,2 miliona pratilaca, a na toj društvenoj mreži je objavila i snimke verbalnog zlostavljanja koje je, kako ona tvrdi, pretrpela.

Sud je saopštio i da je teniser pokrenuo kontratužbu protiv bivše devojke zbog njenih objava na društvenim mrežama i zbog, kako on tvrdi, lažnih optužbi za iznudu, a sam teniser je istakao da je odlučan da dokaže nevinost.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Devojka tenisera objavila kućni video s njim iz osvete: Slomio joj laptop! Da li je ovo nasilje?!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA