≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pored Noleta, Srbija dobija još jednog predstavnika na "Rolan Garosu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo će će obradovati srpske navijače, ali i Francuze

  • 0
Stadion Filip Šatrije Foto: Tanjug / AP

Još četiri dana ostala su do zaključenja 127. izdanja Rolan Garosa. Maltene da više nema nedoumica oko polufinalnih parova, a jedan od tenisera koji će se boriti za plasman u samu završnicu naravno je i Novak Đoković.

Njega u borbi za poslednji stepenik očekuje okršaj sa prvim teniserom sveta Karlosom Alkarazom. Osim tog meča, koji će na stadionu "Filip Šatrije" ljubitelji tenisa moći da prate u petak, još jedna vest bi mogla da obraduje zaljubljenike u jedan drugi sport, posebno one koji dolaze iz Srbije.

Naime, čelnici LNB Pro A lige, košarkaškog prvenstva Francuske, objavili su da će treći i eventualni četvrti meč finala tog takmičenja gledaoci moći da prate upravo u teniskom kompleksu na kojem se održava Rolan Garos.

Metropolitan predvođen budućim prvim pikom na NBA Draftu Viktorom Vembanjamom i Monako, polufinalista Evrolige i tim koji sa klupe uspešno trenira Saša Obradović, odmeriće snage u Parizu 15. i potencijalno 17. juna. Ko ne bude našao mesto u "Akor Areni" u Parizu zna šta mu je činiti.

Preva dva susreta na programu su u Kneževini 10. i 12. juna.

Metropolitan je u polufinalu bio bolji od ASVEL-a, dok je Monako pregazio Burg i još uvek nema poraz u plej-ofu.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak uništavanja murala posvećenog Novaku Đokoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA