Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle kiše došlo je sunce: Diskvalifikovana Japanka osvojila Rolan Garos

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsećamo da je Japanka bila diskvalifikovana iz ženskog dubla jer je tokom meča pogodila skupljačicu loptica kada je htela da prebaci protivnicama loptice na servis

  • 0
Miju Kato, Tim Puec Foto: Tanjug/AP

"Kolo sreće se okreće", glasi stara izreka koja se još jednom pokazala na delu. Japanska teniserka Miju Kato prošlog vikenda je prolila reku suza zbog diskvalifikacije u dublu sa Rolan Garosa, a samo 4 dana kasnije osvojila je titulu u miksu.

Japanka je u paru sa Timom Puecom osvojila Rolan Garos pobedom parom Andresku/Venus 4:6, 6:4, 10:6.

- "Posebno hvala" mnogima na ogromnoj podršci! Ostvarila sam svoj cilj! Podigli ste mi raspoloženje tako da sam mogla da se ponovo fokusiram i odigram najbolje. U vremenima tame, neka vas tračak blstave svetlosti vodi ostvarenja konačnog cilja. Budite pozitivni i nikad ne odustajte - poručila je Kato posle osvajanja Grend slema putem Tvitera.

Podsećamo da je Japanka bila diskvalifikovana iz ženskog dubla jer je tokom meča pogodila skupljačicu loptica kada je htela da prebaci protivnicama loptice na servis. Mnogi su smatrali da je ta odluka bila previše drastična i nepravedna, jer ona to nije učinila s namerom. Zbog toga je plakala na samom terenu. Ipak, sada je nasmejana i s trofejom u rukama.

Njoj su oduzeti i poeni i novac koji je osvojila do tog momenta u ženskom dublu. Međutim, sve joj se vratilo u miksu.

Pogledajte koje su kvote na Rolan Garosu.

(Telegraf.rs)

Video: Olga Danilović o ljubavi sa Janom Oblakom: Samo sam čekala...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA