Vreme čitanja: oko 1 min.

Čuveni francuski teniser se iznervirao zbog zvižduka Đokoviću: "Kada Novak ode u WC, dešava se to, a Karlosu?"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žil Simon nije bio srećan ponašanjem pariske publike na Rolan Garosu

  • 1
Žil Simon, Novak Đoković Foto: SAEED KHAN / AFP / Profimedia

Bilo je mnogo drame na meču polufinala Rolan Garosa između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza koji je pripao srpskom teniseru posle tri i po sata provedena na terenu - 3:1 (6:3, 5:7, 6:1, 6:1)!

Meč je definitivno obeležila povreda Karlosa Alkaraza, koji je imao mnogo problema na kraju trećeg seta i na tokom čitavog četvrtog. Osećao je grčeve i videlo se da ne može da normalno nastavi sa susretom.

Međutim, francuskom teniseru Žilu Simonu za oko je upala druga stvar. Naime, u pauzi između drugog i trećeg seta, Đoković je izašao do toaleta, a pošto je izgubio taj deo igre.

Kada se vratio, a od poslednjeg poena je prošlo šest minuta, publika je počela da mu glasno zviždi. Karlos Alkaraz je potom uradio isto na kraju trećeg seta, a publika ga je po povratku dočekala aplauzima.

Zbog toga se Francuz žestoko iznervirao i na Tviteru je rešio da podeli svoje mišljenje.

- Novak je imao fizičkih problema na kraju drugog seta. Izašao je, otišao do toaleta, vratio se i dobio zvižduke. Karlos je imao fizičkih problema na kraju trećeg seta. Izašao je, otišao do toaleta, vratio se i ............. - napisao je Žil Simon, očigledno nervozan zbog takvog tretmana srpskog asa.

Komentari drugih korisnika na francuskom jeziku uglavnom su bili sa osudom ponašanja publike, za koju kažu da je bila grozna i skandalozna, a neki su se složili da je to već postala i neka vrsta normale.

Bilo kako bilo, Đoković je u velikom finalu, a u nedelju će se boriti za 23. Grend slem.

(Telegraf.rs)

Video: Nole, šta ti se desilo? Pogledajte kako je Rune pobedio Đokovića u četvrtfinalu Rima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA